© 2019 Predictive Consultancy B.V. 

Werken bij Predictive

Wat zoeken we en wat bieden we?

 

Wij zijn op zoek naar professionals. Mensen die willen leren en zich continu willen ontwikkelen en die dat bewust in een team van ervaren consultants willen doen. Mensen die begrijpen dat ze van een ander kunnen leren en die zich willen optrekken aan ervaren collega’s of die hun collega’s willen helpen zich verder te ontwikkelen. Samen doorgroeien dus.

 

Predictive Consultancy ondersteunt die cultuur door een omgeving aan te bieden waarin bestaande en vergaarde kennis wordt gedeeld. Een omgeving waarin datgene wat je helpt ontwikkelen wordt omgezet naar een concrete bijdrage aan wat het bedrijf in de markt te bieden heeft. Daarbij krijg je veel vrijheid om zowel je eigen ontwikkeling vorm te geven als die van het bedrijf.

Procedure

 

Als je contact met ons opneemt, maken we een afspraak met je om elkaar te ontmoeten. In dat eerste gesprek gaat het vooral over wie je bent, wat je belangrijk vindt, je huidige situatie en hoe je daar bent gekomen, en je visie op de weg die voor je ligt. Wij nemen uiteraard de gelegenheid te baat om te vertellen over Predictive, onze cultuur en werkwijze en onze visie op de toekomst.

 

Als iedereen na de eerste ronde nog positief is, maak je in een tweede gesprek kennis met één of twee consultants. Zij zullen je vanuit hun ervaring over Predictive Consultancy vertellen en vragen die je hebt beantwoorden. Vanzelfsprekend zullen zij van hun kant ook meer over jou te weten proberen te komen, waarbij de nadruk zal liggen op je inhoudelijke kennis en de match met het team. Als ook na dit gesprek iedereen een positief gevoel heeft overgehouden volgt een aanbieding.